2012/10/31

31 diena: supergentis, virsmai, nemokamos studijos ir anglų kalbos klubas

Sveiki sveikučiai :)

Asmeninis projektas "Mokymosi mėnuo" prasidėjęs spalio 1 d. jau baigiasi. Rezultatas - 30 įrašų, skirtų šiai temai.

Kai susitelki į naujų dalykų mokymąsi ar  žinių gavimą, tai net feisbuke randi įdomių nuorodų, pvz. http://supergentis.lt/ (Linas veda labai naudingus mokymus ir rašo įdomius straipsnius) ar http://virsmai.lt/ (Martynas užsiima vidine transformacija ir kitokiais savęs ieškančiam žmogui naudingais dalykais; įsigyjau jo knygą, tad dabar skaitau ir pasižymiu naudingas mintis; geriausias idėjas įgyvendinsiu ir aprašysiu). 

Mokant anglų kalbą, nerealus dalykas internete yra https://www.coursera.org/, kur nemokamai gali baigti įvairius, garsių pasaulio universitetų organizuojamus mokymus (vadyba, psichologija, finansai, muzika ir t.t) ir net gauti baigimo pažymėjimą. Būtinai pasinaudosiu sausio mėn. prasidedančiais mokymais.

5 Tibeto pratimus lioviausi dariusi po poros savaičių, nes susirgau, o po to aptingau. Pratimai naudingi,  tad juos vėl pradėjau daryti.

Radau naudingų internetinių įrankių ir programėlių. Sudalyvavau keliuose seminaruose.

Rezgu kūrybinius - darbinius planus. Jau įsivaizduoju, kaip atnaujinsiu savo anglų kalbos mokyklą ir kokius naujus dalykus pasiūlysiu. 

Labai noriu įkurti anglų kalbos klubą mokytojams ir visiems besimokantiems (kol kas Vilniuje). Jeigu esi anglistas ir prijauti tokiai minčiai,  parašyk AŽ.

Labai įdomu, ar Tu ką nors išmokai/ sužinojai? Jei taip, ką įdomaus? :)

Gero vakaro, o švenčiantiems - siaubingo Helouvyno!










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą