2012/10/15

15 diena: Steve Jobs mano mokytojas?

Ar žinai frazę " Kai mokinys pasiruošęs, atsiranda ir mokytojas"?  Dažnai pagalvodau, kad noriu turėti mokytoją, kuris mane  išmokytų dalykų, padėsiančių gyvenime tapti sėkmingesne, protingesne, turtingesne ir taip be galo, be krašto, kol supratau, kad kol tokio mokytojo ieškosiu, taip ir gyvenimas praeis, o jis kažin ar atsiras.

Nusprendžiau mokytis iš to, ką man kasdien pametėja gyvenimas! Tai  gyvenimiškos pamokos, šeimos nariai, draugai, mokiniai ar atsitiktiniai žmonės, knygos, video ir audio įrašai  ar edukaciniai filmai. Įdomu tai, kad visa informacija ir pamokos, kurias gaunu, ateina tinkamu laiku, tinkamoje vietoje

Šis video yra vienas iš tokių, kuriame mes visi, ypač kažko ieškantys, galime atrasti sau artimų minčių ir atsakymų. Steve Jobs pasakė šią įkvepiančią kalbą Stanford universitete.

Tai kalba, kurioje jis pasakoja:

- kodėl jis metė koledžą ir kas iš to gavosi;
- kaip sudėti taškus ant "į" savo gyvenime;
- kaip jo viešos nesėkmės virto sėkme;
- kaip mylėti ir būti mylimam;
- kaip (nu)gyventi kiekvieną dieną klausant širdies;
- kaip tikėti ir patikėti;
- kaip pasiekti geriausio savo gyvenime.

"Stay hungry, stay foolish" (S. Jobs)





1 diena - čia. 2 diena yra čia. 3 diena yra čia. 4 diena yra čia. 5 diena yra čia. 6 diena yra čia. 7 diena yra čia. 8 diena yra čia. 9 diena yra čia. 10 diena. 11 diena. 12 diena13 diena. 14 diena.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą